کارون مهندس احمد سواعد در تشریح خبر فوق اظهار داشت: پیرو دستور مدیر عامل محترم و به منظور باز ،آموزی بروزرسانی مهارت تخصصی همکاران شاغل در حرفه آشپزی و بهداشت مواد غذایی در آشپزخانههای شرکت نفت و گاز ،کارون اداره آموزش اقدام به برنامه ریزی و اجرای دورههای بهداشت مواد غذایی و آشپزی در آشپزخانههای کریت کمپ ،GTP ، اهواز ۳ و واحد منصوری نموده است.
وی افزود: اجرای این دوره ها در راستای افزایش رضایت مندی کارکنان تلاشگر ،عملیات حفظ سلامت مصرف کنندگان، جلوگیری از آلودگی مواد غذایی، کاهش ضایعات تامین غذای سالم و ایمن برای کارکنان، یادگیری تکنیک های پخت و پز ترکیب مواد غذایی، روشهای آماده سازی غذا، توسعه توانایی ایجاد و تغییر دستورهای غذایی با توجه به سلیقه و نیازهای مختلف توسط همکاران آشپز است
مدیر منابع انسانی شرکت نفت و گاز کارون با اشاره به بهره گیری از مدرسین مجرب کشوری در بهداشت مواد غذایی گفت: مدرسین دعوت شده سرآشپزهای مطرح کشوری هستند که در سال گذشته نیز با رضایت مندی بسیار بالایی این دوره را در شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون اجرا نمودند.
مهندس سواعد در پایان عنوان کرد مدت زمان اجرای دوره آشپزی در هر یک از آشپزخانه ها ۴ روز معادل ۲۰ ساعت و دوره بهداشت مواد غذایی ۵ روز میباشد.